Zakelijk & persoonlijk was 2020 heftig, meer dan én… met het venijn in de staart

Eén van de moeilijkste en lastigste dingen vind ik, als ondernemer, dat er dit jaar een aantal keren fors op de rem is getrapt. Niet door mijzelf maar door anderen, door invloeden van buitenaf. Daar wordt een mens onrustig van en één en ander heeft invloed op jezelf en je omgeving. Eén van mijn grootste valkuilen is ook nog eens het niet kunnen loslaten. Nou, dat heb ik het afgelopen jaar wel moeten leren om niet gillend gek te worden.

“Iedereen kijkt op zijn eigen manier terug op 2020,

dat is voor mij niet anders”

Na drie keer een lock-down van licht tot zwaar proberen we bij SportTime ook hier de positieve elementen uit te pikken. Zo zijn we erachter gekomen, en stiekem wisten we dit al, dat wij een centrum zijn waar sporten in groepsverband, met daarbij dus het sociale aspect en elkaar ontmoeten, voor zowel de sporters als de instructeurs, hoog in het vaandel staan.

Voel de vibe
Wij willen de energie voelen stuiteren door het pand.  Een keer een workout online geven of opnemen en online zetten, is prima, ‘for the time being’. Maar daar zit niet onze kracht, daar doen we het niet voor. En we merken dat onze sporters hier uiteindelijk óók niet voor kiezen.

Positief blijven
Als zelfstandig ondernemer ben ik dit jaar, zoals gezegd, goed getest op mijn veerkracht en flexibiliteit. Ieder moment dat ik dacht nu is de rek eruit… ontstonden er weer mooie, creatieve uitvoerbare ideeën. En dan blijkt maar weer dat je samen veel meer kunt dan je in eerste instantie denkt! Ook vanuit de sporters hebben we zó ontzettend veel sportieve en positieve respons gekregen! En dat doet mij goed, hierdoor blijf ik positief én doorgaan.

“Door jullie onvoorwaardelijke steun en vertrouwen

is mijn bedrijf er nog”

Alhoewel het leuke er nu er wel een beetje vanaf is qua bedrijfsvoering staat natuurlijk één ding onomstotelijk vast, WIJ GAAN DOOR MET SPORTTIME! Het hele team staat in de startblokken om er een geweldig 2021 van te maken. We gaan nóg méér knallen dan we ooit hebben gedaan.

Dank, dank, dank
Samen met jullie, de sporters die ons trouw zijn gebleven, ons onvoorwaardelijk hebben gesteund, want door jullie vertrouwen, is mijn bedrijf er nog. Ik kan niet in woorden uitleggen hoeveel dit voor mij betekent. Ik kan jullie slechts bedanken… duizend maal dank!

“Wanneer ik dit schrijf is mijn schoonzus besmet met het corona-virus

en letterlijk aan het vechten voor haar leven”

Wanneer ik deze blog schrijf, ligt mijn schoonzus op de IC in Heerenveen (overgeplaatst vanuit Enschede) te vechten voor haar leven. Een gezonde vrouw van middelbare leeftijd die besmet is met Covid 19, en hoe. Opeens zitten we in de verkeerde achtbaan. Het zet je in één klap met beide benen op de grond.

Fingers crossed
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ‘alles’ weer goedkomt, dat we de strijd tegen het coronavirus met zijn allen gaan winnen. Een mooier cadeau bestaat er niet.

Ik wens je een goed uiteinde en alvast een liefdevol, sportief maar vooral gezond 2021. Dat we je weer snel mogen begroeten in ons sportcentrum! Zodra het weer mag, staan onze deuren weer wagenwijd voor je open.

Tot snel! Liefs Erna