SportTime gaat weer open!

Eindelijk is het zover, op woensdag 1 juli a.s. mag SportTime haar deuren weer openen!

 

Lesrooster, reservering en coronamaatregelen

Vanaf woensdag 1 juli t/m zondag 19 juli a.s. geldt het reguliere rooster plus een aantal buitenactiviteiten.

Vanaf maandag 20 juli t/m zondag 16 augustus a.s. geldt een zomerrooster. In deze periode van 4 weken zullen we een zo compleet mogelijk rooster aanbieden zodat jij de mogelijkheid hebt om ook tijdens deze vakantie/zomerperiode te sporten. Het zomerrooster kan in deze periode wekelijks iets verschillen. Raadpleeg daarom altijd onze app voor het actuele lesrooster.

Vanaf maandag 17 augustus a.s. geldt weer het reguliere rooster.

Conform de RIVM-richtlijnen ben je verplicht om je aan te melden voor een les, dit doe je in onze app onder de tegel “Reserveren les”. Mocht je de app nog niet hebben, stuur dan een mailtje naar info@sport-time.nl. Wij helpen jou graag.

Een verantwoorde manier van sporten waar gezondheid, veiligheid en controle voorop staan is in de huidige situatie extra belangrijk. Bekijk daarom onze app onder de tegel “Wij zijn corona-proof” en zie de regels die wij hanteren.

Tijdens de coronacrisis, toen de deuren van SportTime noodgedwongen waren gesloten, hebben wij een breed pakket aan acties ingezet om onze leden de mogelijkheid te geven om te kunnen blijven sporten. Zo hebben wij:

  • Met veel succes het online platform FitSnacks.TV aangeboden;
  • Workouts van SportTime online gezet;
  • Een gratis fitnessmat en een sportieve drinkfles uitgedeeld;
  • Vanaf juni jl. sportactiviteiten in de buitenlucht aangeboden.

De waardering die wij daarvoor hebben mogen ontvangen is groot en dat doet ons goed.

FitSnacks.TV
De komende 3 maanden, t/m september 2020, kun je gratis gebruik blijven maken van FitSnacks.TV. Dit is een extra service van SportTime en is tevens bedoeld als dank voor de grote mate van loyaliteit die wij in de afgelopen periode van jullie hebben mogen ontvangen.

Wij hopen jou snel weer te zien en wensen jou alvast veel sportplezier!

Het SportTime Team

Wij zijn corona-proof.

Komende weken zomerrooster.