Waar word ik deze ochtend blij van? – Erna Scholten

Dat er weer licht aan het einde van de tunnel is, dat we door de versoepelingen nog meer buitentrainingen mogen aanbieden. En dat ik deze ochtend de eerste Outdoor Training mag geven waar ik veel members voor de eerste keer, sinds lange tijd, weer mag begroeten bij SportTime. Weliswaar op de parkeerplaats, maar dat mag de pret niet drukken!

Gekreun tijdens de warming-up
Iedereen is gearriveerd en dus wandelen we richting de Oude Postweg, een prachtige omgeving waar we een uitgebreide warming-up doen. Vandaar gaan we naar de Tramroute, richting Rossum. Op weg hiernaartoe zet ik een aantal tempowisselingen in. Ai, dit wordt me niet helemaal in dank afgenomen maar ik zie nog steeds dat de mondhoeken van de sporters de goede kant op staan! Ik ben blij.

Krachttraining bij de Zonnewijzer
Bij locatiepark de Zonnewijzer op de Essen gaan we dippen, squatten en planken. Ai, ik hoor alweer gekreun en gesteun … Afhaken in mijn les is géén optie, nooit! Dus we dippen nog effe door.

Koffie met bananencake
We komen aan het einde van de les en wandelen in een mooi tempo terug naar de parkeerplaats van SportTime. Daar sluiten we de Outdoor Training af met een cooling-down. En dan … een heerlijk bakje koffie met zelfgemaakte bananencake. Een aangename verrassing van collega Esther. De kaakspieren worden nog even onder handen genomen en iedereen geniet zichtbaar. Ik ben blij!

We mogen weer in groepen sporten, ook al is het (slechts) buiten. Het is een mooie stap richting het normale leven. Hopelijk mogen we snel weer ook onze mooie groepslessen binnen aan gaan bieden.

Ons buitenrooster
Tot die tijd hanteren we een divers en uitdagend buitenrooster. Voor elk wat wils! Ik kijk de groep nog eens rond, voldane en blije gezichten. Super getraind met deze enthousiaste groep, de energie spat ervan af. Ik weet het zeker, ik heb het mooiste beroep van de wereld!

Ook fit worden of blijven?
Wil jij ook lekker buiten sporten onder begeleiding van de instructeurs van SportTime. Een training waarbij je in eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Waar we wandelend vanuit SportTime de leuke plekken in en rondom Oldenzaal opzoeken om daar te werken aan onze kracht en flexibiliteit? Kom dan meedoen met de Outdoor Training op de maandag- en/of donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur en ervaar zelf of dit iets voor jou is.

Tot snel! Blije groet, Erna.