Vacature Groepsles instructeur(s)

Sportief aangelegd en niet bang voor een gezonde uitdaging?

Dan komen wij graag in contact met jou!

SportTime staat bekend als een kwalitatief hoogstaand fitnesscentrum waarbij persoonlijke aandacht centraal staat . Wij hebben een groot en divers aantal groepstrainingen, small group trainingen én personal trainingen. Van Cross Boxing tot Yoga, Pilates, Bodypump, Zumba tot Cycling, lessen die je lichaam en/of geest versterken.

Wat zoeken wij?
Heb jij affiniteit met sport en gezond leven? Ben jij leergierig, een doorzetter én zou jij het leuk vinden om te werken, als onder meer instructeur, in een professioneel sportcentrum? Dan ben jij de diegene, die wij zoeken!

Wij zoeken een groepslesinstructeur(s) voor de volgende lesprogramma’s:
Bodypump
Jumping Fitness
Pilates

Geboden wordt
Wij bieden een professionele, jonge, informele organisatie, met veel ambitie. De vacatures kunnen als losse uren ingevuld worden maar ook als parttime baan, aangevuld met andere lesuren in overige trainingsprogramma’s en/of uren als assistent locatiemanager.

En niet te vergeten!

• De allerleukste collega’s natuurlijk!
• Ontwikkelen in je werk op de manier die bij jou past.
• Gratis onbeperkt sportabonnement

Profiel kandidaat

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten met een sport- of recreatiegerichte opleiding. Verder ben je lichamelijk fit, representatief, klantgericht, stressbestendig en nátuurlijk enthousiast en motiverend.

Werkervaring in deze branche of opleiding is een pre, maar er zijn voldoende mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen en intern opgeleid te worden!

Meer informatie
je interesse gewekt? Neem dan contact op met Erna Scholten 06 – 22 944 364, founder en eigenaresse. Zij zal je vol enthousiasme vertellen over haar bedrijf en over de functie.