Vacature Assistent locatiemanager

Sportief aangelegd en niet bang voor een gezonde uitdaging?

Dan komen wij graag in contact met jou!

SportTime staat bekend als een kwalitatief hoogstaand fitnesscentrum waarbij persoonlijke aandacht centraal staat . Wij hebben een groot en divers aantal groepstrainingen, small group trainingen én personal trainingen. Van Cross Boxing tot Yoga, Pilates, Bodypump, Zumba tot Cycling, lessen die je lichaam en/of geest versterken.

Wat zoeken wij?
Een assistent locatiemanager die het visitekaartje van onze sportschool wordt én kan zorgen voor een fantastische gastbeleving!

Deze parttime functie kan ook zeker gecombineerd worden met een instructeursrol. Ben jij personal trainer en/of sportinstructeur maar wil je graag meer afwisseling? Dan pas je perfect bij ons!

Wat doet onze assistent locatiemanager?
Je bent verantwoordelijk voor de uitstraling van de gehele locatie. De gastvrijheid van SportTime is ons grootste goed waardoor het vanzelfsprekend is dat onze leden zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen in een professionele omgeving! Als aanspreekpunt kun je een gedegen advies geven op sportief gebied.

Je onderneemt commerciële acties, belt deze na en voert graag operationele taken uit zoals openen, leden ontvangen, en het verzorgen van de netheid van ons sportcentrum. Met andere woorden: je steekt graag de handen uit de mouwen! Je vertaalt het beleid van de sportschool naar een fantastische SportTime beleving voor alle gasten. Uiteraard zorgt dit voor een gezonde commerciële groei van de sportschool voor nu en in de toekomst.

Wat bieden wij?
Een jonge professionele maar informele organisatie waarbij (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk is.

En niet te vergeten!

• De allerleukste collega’s natuurlijk!
• Ontwikkelen in je werk op de manier die bij jou past.
• Gratis onbeperkt sportabonnement.

Wat vragen wij?
Je maakt met iedereen makkelijk een praatje. Een natuurlijke aanleg dus om mensen op hun gemak te stellen en thuis te laten voelen bij SportTime. Vanzelfsprekend heb je veel interesse in sport en een gezonde levensstijl.

Tevens kun je ook (licht) administratieve werkzaamheden verrichten. Je werkt nauw samen met de founder en met de coördinator van de instructeurs, je bent dus in staat om snel te schakelen en te reageren.

Uiteraard is werken (onder meer) in de avonduren geen probleem en ben je lichamelijk fit!

Werkervaring in deze branche of opleiding is een pre, maar er zijn voldoende mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen en intern opgeleid te worden!

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Erna Scholten 06 – 22 944 364, founder en eigenaresse. Zij zal je vol enthousiasme vertellen over haar bedrijf en over de functie.