Update

13-01-2021
Het gonsde al een paar dagen, maar het is nu officieel: de lockdown wordt verlengd. Nog tot en met 9 februari houden de maatregelen aan. Voor de tweede week achter elkaar is er een daling van het aantal gemelde besmettingen en het RIVM durft te spreken van ‘een eerste effect van de lockdown’ dat zichtbaar wordt. Maar het gaat niet snel genoeg en er wordt gevreesd voor de Britse variant. De situatie is daarmee nog onvoldoende comfortabel om te kunnen versoepelen. Dus ook de sportcentra blijven nog even dicht. We moeten geduld hebben, het kan nog niet veilig en verantwoord.

19-12-2020
Ben jij ook nog steeds ondersteboven van de inhoud van de persconferentie van premier Rutte? Wij wel! De deuren van SportTime moeten vijf weken gesloten blijven. Evenals de looptrainingen buiten, die zijn ook niet meer toegestaan. Maatregelen die onderdeel zijn van de ‘harde lockdown’, die sowieso geldt tot 19 januari 2021.

Ons advies, blijf positief én in beweging! Maak gebruik van onze SportTime workouts en Fitsnacks TV, onze online service. Perfect om te combineren met een wandeling of een rondje op de fiets.

De komende weken blijven wij natuurlijk actief met het bedenken, maken en posten van héérlijke, gezonde recepten en interessante blogs.

Wil je hier niets van missen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram.

Probeer te genieten van dat wat wel mogelijk is. Heb een goede tijd met je familie. Kortom, wij wensen je alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Blijf gezond, fit en tot in het nieuwe jaar!

Het SportTime Team