Houd vol, houd moed, blijf positief. Hopelijk zijn wij de volgende die open mogen

De zojuist uitgedeelde mokerslag komt niet helemaal uit de lucht vallen maar komt desalniettemin niet minder hard aan! De sportcentra zullen de deuren nog even gesloten moeten houden. Het enige positieve is, dat we de Personal Training buiten mogen blijven voortzetten.

Lege sportzalen, geen gezellig gekeuvel in onze zithoek, géén positieve vibes die door het pand stuitert….. het voelt als SportTime zonder ziel. WAT MISSEN WE JULLIE!

Ja, ook wij willen weer, meer dan! Sporten is ons lust en ons leven, sporten is essentieel voor je gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Maar we moeten nog even geduld hebben.

Ons advies, blijf positief én in beweging! Maak gebruik van de SportTime workouts en Fitsnacks TV, onze online service. Perfect om te combineren met bijvoorbeeld een wandeling of een rondje op de fiets.

We blijven actief met het bedenken, maken en posten van informatieve blogs over gezond leven, mooie recepten en ‘stay in shape’ posts. Wil je hier niets van missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Geduld wordt op de proef gesteld …. nog even volhouden. Laat de moed niet zakken! Heb vertrouwen dat er over een aantal weken voor ons positieve berichten komen tijdens de persconferentie van premier Rutte. Dan kunnen ook wij samen met jullie, ons ‘oude’ leven weer oppakken.

Overigens kan dit omdat jullie, lieve members, ons altijd zijn blijven steunen en dus zijn we ook daadwerkelijk in staat om de deuren binnenkort weer te openen. Duizend maal DANK hiervoor!!!! En dan maar hopen dat de ziel heel, heel snel, weer terug mag komen in SportTime. Het gaat goedkomen.

Blijf gezond en fit!

Het SportTime Team
Erna Scholten