Thuis sporten met FitSnacks.TV

Het Coronavirus heeft ons gedwongen om SportTime tijdelijk te sluiten. Om je toch ook buiten SportTime van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

Fitsnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben ervoor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Deze service is uitsluitend bestemd voor bestaande leden van SportTime.

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden.

Heb jij als lid van SportTime nog geen mail ontvangen van SportTime met jouw unieke SportTime-code?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang zo spoedig mogelijk jouw unieke SportTime-code zodat jij thuis kunt sporten met FitSnack.TV

 

Veel gestelde vragen over FitSnacks.TV

FitSnacks.TV NIEUWS

Wij mogen de deuren weer openen!