Tarieven & Abonnementen

Tarieven en abonnementen bij SportTime:


SPORTTIME BASIS
1 x in de week sporten voor € 29,00 per maand

SPORTTIME SUPER
onbeperkt sporten voor € 37,00 per maand

HARDLOPEN:
* 1 x in de week hardlooptraining voor € 20,00 per maand
* onbeperkt hardlooptrainingen inclusief duurtrainingen op zon- en feestdagen € 29,00 per maand

JEUGDABONNEMENT 
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? Dan hebben we een speciaal abonnement voor je. Jouw leeftijd is het tarief per maand in euro’s voor onbeperkt sporten. lees meer

PERSONAL TRAINING
Introductieprijs voor slechts € 76,00 lees meer

reguliere tarieven:
€ 22,00 per half uur
€ 104,50 voor 5 x half uur (5% korting)
€ 198,00 voor 10 x half uur (10% korting)


Is sporten bij SportTime iets voor mij?
Dat mag je zelf komen ontdekken, kom meedoen met onze groepstrainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat er iets tussen zit wat bij jou past. Ons aanbod is enorm divers, onze instructeurs hebben ieder hun eigen kwaliteiten én de persoonlijke begeleiding is groot.

Keertje sfeer proeven en meedoen? Schrijf je dan in voor of de lidmaatschapstest (Doe hier de lidmaatschapstest!), óf de gratis proefweken. Eigenaar Erna Scholten zal je vervolgens bellen om e.e.a. door te nemen en samen te kijken naar voor jou passende trainingen. Nadat je een aantal lessen hebt gevolgd, mag je vervolgens rustig overdenken of fit worden bij SportTime iets voor jou is. De proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Tarieven en abonnementen bij SportTime
Wil jij sporten bij het meest gemoedelijke sportcentrum van Oldenzaal? Hierboven vind je een overzicht van onze abonnementen. Mocht je meer info willen dan ben je natuurlijk welkom voor een persoonlijke kennismaking. We staan je graag, onder meer middels een rondleiding, te woord. Op die manier kunnen wij proberen alle vragen en onzekerheden weg te nemen en krijg jij een compleet beeld van SportTime. Samen kunnen we dan wellicht óók kijken naar een bij jou passend lidmaatschap.


GET FIT 2GETHER
Wil jij je levensstijl veranderen? Wij nemen je graag aan de hand om middels Get Fit in 2021, jou te adviseren op het gebied van levensstijl, voeding en beweging. Vier persoonlijke sessies voor € 76,00, die jou gegarandeerd gaan helpen om gezonder te leven, fitter en energieker te zijn! Geïnteresseerd: lees meer. 

Bij SportTime kun je natuurlijk na afloop van een training douchen én in onze lounge, onder het genot van een (gratis) kopje koffie/thee, gezellig napraten en nagenieten van de training.

Algemene voorwaarden.