Start to Run @SportTime Oldenzaal

Hardlopen is één van de meest populaire sporten. Zeker ook sinds het nieuwe normaal, de aanwezigheid van het coronavirus, waarin buiten zijn en afstand houden toch nog steeds belangrijk is. Dat hardlopen een populaire sport is, klinkt logisch, want hardlopen kun je altijd en overal doen!

Start to Run
Maar hardlopen is ook één van de meest blessuregevoelige sporten. Hardlopen moet je leren, evenals een uur verantwoord hardlopend tráínen! Het goede nieuws is, iedereen kan het leren. Én wij helpen je er graag bij! Maandagavond 21 maart (19.00 – 20.00 uur) starten wij (weer) met onze clinic Start to Run. Twaalf weken van niets naar 5 kilometer aaneengesloten hardlopen.

You don’t have to go fast,
you just have to go
– Esther Rikken (looptrainer)

Give it a try!!!
Iets voor jou, een familielid, vriend, buurman of -vrouw? Give it a try! Want … hardlopen bij SportTime is sportief, gezellig én perfect te combineren met de overige trainingen van SportTime, zoals BodyBalance, Pilates of BodyPump, om maar eens iets te noemen.

“Start to Run” geeft jou de perfecte basis om te gaan hardlopen. Onder professionele begeleiding, in kleine groepjes, coronaproof trainen van niets naar 5 kilometer aaneengesloten hardlopen. In twaalf weken, verantwoord en met een lach op het gezicht!!!!

Klinkt goed toch? Aanmelden kan hier 👇🏻 Let Op: Je kan ook gedurende de cursus nog instromen!

Aanmeldformulier Start to Run