Sneak Preview Cross Boxing

Als member van SportTime heb jij de primeur om bij de Sneak Preview te zijn van ons allernieuwste trainingsprogramma, Cross Boxing!

Wanneer:
MAANDAG 28 JUNI, 20.00-21.00 UUR
MAANDAG 5 JULI, 20.00-21.00 UUR

Je bent van harte welkom mét introducé. Opgeven via MyLogiFit, dit i.v.m. een beperkt aantal plekjes.

Wat is Cross Boxing
Wil jij wel boksen maar zit je niet te wachten op een blauw oog? Dan ben je bij Cross Boxing op het juiste adres! Deze workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Bij Cross Boxing wordt puur het middel boksen gebruikt om fit te worden.

Cross Boxing bevat dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Cross Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.

Dit programma heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Dit in combinatie met een functionele circuit-training, is een fantastische full-body workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.

Let’s Go
Vanaf september vind je Cross Boxing op ons reguliere rooster. Vier lessen, van een uur, per week en natuurlijk onder begeleiding van gecertificeerde Cross Boxing instructeurs.