Smoothie bananas à la Esther

Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van smoothies maar het past perfect bij een gezonde leefstijl. Zeker wanneer je, zoals ik, vaak onderweg bent. Dan is een vooraf gemaakte smoothie ídeaal. Een collega sportinstructeur uit Nijverdal zweert er al jaren bij en heeft mij enthousiast gemaakt. Bij deze deel ik één van mijn favoriete smoothies voor warme dagen.

Ingrediënten:
Deze smoothie wordt gemaakt van ananas, banaan en yoghurt. Heerlijk fris, zoet en bomvol vezels en vitaminen. Lekker als tussendoortje of als aanvulling op de lunch.

Dit heb je nodig:
* 1/2 verse ananas
* 1 banaan
* 200 ml volle yoghurt

Aan de slag:
1. Zet de blender klaar
2. Snijd de halve ananas in tweeën
3. Snijd de harde kern eruit
4. Schil de stukken ananas
5. Schil en snijd de banaan
6. Doe de yoghurt, de stukjes ananas en banaan in de blender en mixen maar

Geniet ervan, gr. Esther.