Saskia’s lunchrecept

Het thuiszitten is een opgave voor velen. Maar om toch het héérlijke gevoel van een goede lunch mét vriendinnen of partner op te roepen, maak ik zo af en toe onderstaande salade.

Bij voorkeur met stukjes vis of kip. Dat maakt het nog lekkerder! Tja, en dan zit ik met manlief aan tafel, mooie salade voor me, kaarsjes aan en goede muziek op de achtergrond.

Ik waan me op één van de vele terrassen op het gezellige plein in Oldenzaal. Onder meer denkend aan de mooie sportmomenten bij SportTime.

Één ding is zeker, het sporten met jullie allemaal, mis ik ontzettend! Houd vol en hopelijk tot snel op de Spinningbike.

INGREDIËNTEN
2 zoete aardappels, gekookt in blokjes

200 gram gesneden andijvie

200 gram fijn gesneden of geraspte rode kool

75 gram geraspte wortel

75 gram gemengde geroosterde noten

DRESSING
½ el grove mosterd

2 el citroensap

2 el olijfolie

1 tl ahornsiroop

snufje zout

INSTRUCTIES
Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar.

Maak de dressing door de ingrediënten goed te mengen.

Serveer de salade met de dressing en eet het geheel direct op.

Eet smakelijk. Héérlijk toch? Groetjes, Saskia.