Ruim 20 kilo afvallen middels SportTime Super! – Leone Koekenberg

“In september 2019 wandelde ik voor het eerst bij SportTime Oldenzaal naar binnen. Samen met mijn zus Chantal had ik ‘Trampolinefitness’ gevolgd bij Jump XL in Hengelo. Op grote trampolines….. maar wij wilden het graag op kleinere proberen. Met deze trampolines werkt SportTime en dus volgden er twee proefweken.

Een briljant idee want na een aantal keren meetrainen in de Jumplessen van SportTime ging ik al overstag. En met een SportTime Super abonnement op zak, gooide ik het roer volledig om. Onbeperkt sporten… en dus rijd ik inmiddels zes dagen per week van Hengelo naar Oldenzaal, om mijn trainingen te volgen.

Ik ben nog nooit bij een sportcentrum geweest waar ik mij zo goed voelde. De sfeer binnen het SportTime team is super, het maakt niet uit hoe je eruit ziet, wat je doet, of hoe je het doet, iedereen is gelijk. Ik voel me bij de trainingen van SportTime nooit negatief bekeken, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik ben mede daardoor super gemotiveerd om te bewegen én gezond te leven. Het resultaat… in 19 maanden tijd ben ik ruim 20 kilo afgevallen!

Normalerwijs zit ik, nog steeds samen met mijn zus Chantal, op 4 keer in de week een Powertraining en 3 keer Jumpen, voor ons een perfecte combinatie! Vanwege de coronamaatregelen volgen we momenteel de SportTime outdoortrainingen op dinsdag, woensdag en vrijdag en doen we nog zo’n 3 à 4 keer per week de krachttraining (Power). We volgen dan online de releases van SportTime.

Ondanks dat ik in beweging ben en blijf, hoop ik dat alle corona ellende snel voorbij is en we weer naar SportTime kunnen om onze trainingen te doen. Vooral de jumplessen mis ik enorm, dit is ook echt het allereerste wat we gaan doen wanneer de sportcentra weer open mogen. Lekker binnen knallen, tijdens de leuke groepslessen en na afloop… een kopje thee en gezellig bijkletsen met de overige members!!!!”

Groetjes Leone