Recept van deze week

Onze instructeur Kitty wil graag haar recept van een voedzame groene smoothie met veel vitamines en mineralen met je delen.

“Deze groene smoothie is absoluut mijn lievelingssmoothie! Hij is namelijk erg voedzaam én héél lekker. Ik drink hem het liefst in de ochtend of als lunch. Vooral na een fanatieke work-out is deze smoothie een absolute aanrader! De avocado zorgt ervoor dat het drankje lekker romig is en dat je lange tijd een verzadigd gevoel houdt (door de goede vetten die de avocado bevat). Er zit een handjevol spinazie in. Ben je daar niet zo dol op? Geen zorgen, je proeft het nauwelijks, maar geven wel een enorme gezonde boost aan je smoothie. Hou je van zoet? Gewoon een beetje meer honing eraan toevoegen. Doordat ik erg van proberen en variëren houd, heb ik zo mijn ideale smoothie gecreëerd. Geniet ervan!”

 

Waarom is avocado gezond?