Saskia Fiselier Hesselink

Geeft RPM

Deze Enschedeër in Team SportTime is altijd in voor fanatiek sporten. Fanatisme en enthousiasme zijn haar kenmerken en zorgen ervoor dat de trainingen van Saskia altijd weer uitdagend, grensverleggend én een feestje zijn!

Het maakt me krachtiger
“Jarenlang heb ik gevolleybald en na een knieblessure ben ik overgegaan op hardlopen. Iedere week loop ik gave routes in het buitengebied van Enschede. Zó gaaf om dit te kunnen doen! Ik gil het soms uit van enthousiasme wanneer ik weer eens ergens loop wat te mooi is om waar te zijn. Inmiddels heb ik meerdere halve marathons gelopen en mezelf daarin uitgedaagd. Iedere keer wanneer ik over de finish kwam dacht ik, YES! I did it, dat heb IK gedaan. Het maakt me krachtiger.

Fietsen is een feestje
Met spinning ben ik meer dan 10 jaar geleden begonnen bij sportschool Marian. Daar ben ik intern opgeleid door Leonie tot instructeur. Wat een feestje! En sinds eind 2019 hebben we samen de overstap gemaakt naar SportTime. Een superleuk team met alleen maar enthousiaste sportievelingen. Héérlijk!

Durf je het aan?
Kom je naar mijn RPM (Spinning) training dan weet je zeker dat je opgezweept wordt naar een nog betere prestatie. Want fanatiek en enthousiast coachen vind ik het mooiste dat er is tijdens RPM. Samen de les onder de knie krijgen en aan het einde van de training helemaal kapot èn voldaan zijn. Durf je het aan? Kom eens bij me in de les. Tot snel!”