Erna Scholten

Powervrouw en oprichter van SportTime

Sinds 1994 is Erna bezig haar droom te verwezenlijken. “Je kunt meer dan je denkt!. Ik ben er zó trots op wanneer ik mensen kan uitdagen om te bewegen én gezonder te leven”.

Samen met de (potentiële) sporter ontdekken welke les het beste bij hem/haar past en vervolgens begeleiden bij de persoonlijke ontwikkeling, dat is wat Erna het liefst doet.

Recreatief sporten
“In sportkleding is iedereen gelijk”. Één van de kernwaarden van SportTime is dat sporten en gezelligheid hand in hand gaan. Een (gratis) bakje koffie staat dan ook altijd klaar.

Trots
“Als ik ergens vleugels van krijg, dan is het om te zien hoe geweldig we de laatste jaren als sportcentrum zijn gegroeid. We zijn een flexibel team en springen altijd in op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sport”.

Lifestyle coach
Erna geeft BodyCycle op maandag- en donderdagochtend. Sinds de oprichting heeft ze natuurlijk alle trainingen gegeven die SportTime aanbiedt. Anno nu richt Erna zich vooral op de ontwikkeling van het sportcentrum, het team én is ze, meer dan, actief als lifestyle coach.

Dus …. wil jij, op wat voor een manier dan ook, het nét even iets anders aanpakken? Zoek contact met Erna voor een persoonlijk plan van aanpak.