Daniëlle Heinink

Geeft BodyPump, Cycle, CyclePower & Cross Boxing

Daniëlle is enthousiast, competitief, een doorzetter en geen uitdaging is haar te veel.

Amstel Gold Race
“Bijna elf jaar geleden werd ik uitgedaagd door een toenmalige collega om mee te doen aan de Amstel Gold Race (150 km). Whaha, grapje dacht ik. Ik had in mijn hele leven nog nóóit op een racefiets gezeten! Ondanks dat ik al bijna 20 jaar bij Cannondale in Oldenzaal werkte, een Amerikaanse fietsenfabrikant. De RPM- en Cyclelessen bij SportTime volgde ik al jaren dus op zich had ik wel een goede basis.”

SportTime instructeur
En zo begon Daniëlle écht fanatiek op de fiets te worden. Vijf jaar geleden werd ze onderdeel van het SportTime instructeursteam en daar zijn we mega blij mee.

Naast de fietslessen is ze ook nog eens onze powerwomen. Krachttraining in groepsverband is waar ze ontzettend goed in is. Geen gewicht is haar te zwaar …

Denkbeeldige berg
Daniëlle geeft enthousiast en gedreven les. Trainingen die je een voldaan gevoel geven. Ze is er een kei in om je uit te dagen, te stimuleren om je grenzen te verleggen.

“Durf je dit aan? Dan ben je van harte welkom bij SportTime in de Cyclelessen. Dan beklimmen we daar een berg, fietsen we een stuk vals plat van de Hooidijk, en sprinten we samen naar de finish!”

Meer lezen over deze fanatiekeling? Lees hier Daniëlle’s blog.