Carlot Jurgens

Geeft BodyBalance

“Na 1,5 jaar zelf naar de Yogatraining bij SportTime te zijn gegaan, ben ik benaderd door één van de instructeurs of ik er iets voor zou voelen om zelf Yoga- en/of BodyBalancetraining te gaan geven. Phoee, super spannend, maar het klonk direct als een uitdaging waar ik geen nee tegen kon zeggen. En stiekem natuurlijk ook een win-win situatie om te blijven bewegen, haha.”

Ik ben helemaal verzot op BodyBalance
“Dat bewegen belangrijk voor je is, is een feit. Maar met BodyBalance (vind ik) geef je net dat zetje meer om je lichaam en je geest in shape te krijgen en houden. En dat …. is de reden waarom is hélémaal verzot ben op BodyBalance/Yoga. En dan wel zoals we het bij SportTime neerzetten!”

Niet planken maar óp de planken
“Naast dat ik bij SportTime aan de slag ga, werk ik als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Kiekeboe. In de vrije tijd die ik nog over heb, speel ik bij een muziektheatergroep waarmee ik jaarlijks op de planken sta. Een job en een hobby die mij heel veel energie geven.”

Ik ben enthousiast. Jullie ook?
“Ik ben Carlot Jurgens, ik ben 25 jaar oud en samen met mijn vriend woon ik in Oldenzaal. Op een steenworp afstand van SportTime. Dus ik stap op de fiets en ben met een paar minuutjes bij de sportschool. Ideaal!

Ondertussen ben ik intern opgeleid door Kitty én heb ik de BodyBalancetraining van Les Mills succesvol afgesloten. Ik ben enthousiast en sta vol liefde voor de groep op donderdagavond en zondagochtend. Hopelijk jullie ook en zie ik je snel in één van mijn lessen!”