Nog meer lesaanbod, lancering virtuele lessen van Les Mils

Met ingang van 1 juli 2022 gaan wij naast onze live groepstrainingen ook de virtuele lessen van Les Mills op ons rooster zetten. Nog meer trainingen op momenten die passen in jouw drukke (werk)schema. Nóg meer mogelijkheden dus om te trainen én kennis te maken met nieuwe workouts en uiteraard super te combineren naast jouw live groepstraining. 

Een mooie aanvulling
We zien onze virtuele sportlessen vooral als een mooie aanvulling op het totale aanbod van onze LIVE groepslessen. Dankzij virtuele lessen kun je ook in de daluren meedoen aan Les Mills Bodypump, Bodybalance, Core, Grit (Athletic, Cardio en Strength), Bodycombat en Sh’bam. Een virtuele les laat je zweten op een manier die jou uitkomt, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Laagdrempelige opstap
Virtuele lessen zijn ook ideaal als je graag aan een groepsles mee zou willen doen, maar je het nog nooit eerder gedaan hebt en de drempel toch een beetje hoog vindt. Bij een virtuele les kun je mooi daarna bij een échte groepsles direct goed mee kunt doen. Virtuele lessen zijn zo naast een intensieve workout ook een mooie laagdrempelige opstap naar die groepslessen toe.

Zo echt mogelijk
We hebben ons best gedaan om de virtuele lessen zo echt mogelijk te maken. Speciale camera’s zorgen ervoor dat deelnemers precies kunnen zien hoe ze de bewegingen moeten uitvoeren. Er is bovendien nagedacht over de nodige tijd om materiaal te verzamelen tussen de oefeningen door en de digitale trainer doet altijd zijn of haar best om deelnemers zo goed mogelijk bij de les te betrekken.

Een breed aanbod
Hieronder zie je het uitgebreide aanbod van onze virtuele lessen. Er zijn trainingen voor kracht, cardio en mind-bodytrainingen.

BODYBALANCE VIRTUAL biedt een moderne kijk op yoga met elementen van Tai Chi en Pilates, uitgevoerd op muziek. Wetenschappelijk ontworpen voor iedereen. Het zal je geest, lichaam en leven verrijken. Ideaal voor iedereen! We bieden deze mooie training ook aan in de varianten Bodybalance Kracht en een Bodybalance Flexibiliteit.


BODYCOMBAT VIRTUAL
 is een energieke, door vechtsporten geïnspireerde training voor het hele lichaam die een superieure conditie en core-kracht opbouwt. Bodycombat is totaal contactloos en zonder ingewikkelde bewegingen om onder de knie te krijgen. Het is ongelooflijk populair over de hele wereld! Bodycombat motiveert je om een weg te banen naar een fitter lichaam en daarbij tot wel 740 calorieën te verbranden.


BODYPUMP VIRTUAL
is een zeer effectieve les waarin je traint met de barbell en losse gewichten. Op uitdagende en zeker ook veilige wijze kun je werken aan kracht en fitheid tijdens deze leuke virtuele workout.


CORE VIRTUAL
richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

Bij CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Alle oefeningen in CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Bij CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.


GRIT CARDIO VIRTUAL
is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

GRIT KRACHT VIRTUAL is een 30 minuten durende high-intensity interval training (HIIT) workout, ontworpen om kracht, cardiovasculaire conditie te verbeteren en droge spieren op te bouwen. Deze training maakt gebruik van halter-, gewichtsplaat- en lichaamsgewichtoefeningen om alle belangrijke spiergroepen te trainen.

GRIT ATHLETIC VIRTUAL is een high-intensity interval training (HIIT) van 30 minuten. Het is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining.


SH’BAM VIRTUAL
 maak kennis met deze simpele, maar geweldige leuke dance moves!

Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met Sh’bam. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je virtual instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

 

Wij zullen jou de komende periode heel intensief begeleiden met onze Virtuele lessen. Er staan vanaf heden virtuele lessen in het rooster en ook hebben we vanaf 25 juli a.s. blokken “on demand” geroosterd waarin er ruimte is om je eigen virtuele training te kiezen. Voor het volledige actuele rooster kijk in onze MLGF App.