Dansen met passie en plezier – Meike Huitink

Toen ik vier was, ben ik begonnen met dansen. Van alles wat, héél veel verschillende stijlen, ik vond het zó leuk. Van hiphop tot streetdance, ballet, modern en tap.

Een mooie uitlaatklep
Dansen is voor mij een sport waar ik erg goed mijn energie in kwijt kan. Ik vind het superleuk omdat ik bijna altijd in teamverband dans en dus is het enorm gezellig, héérlijk op muziek én erg tof om anderen te entertainen met je optreden.

Europees Kampioen
Gemiddeld heb ik twee à drie keer in de week een danstraining bij LEZ studio in Oldenzaal en eigenlijk doen we het best goed samen als team. Zo hebben we al twee keer meegedaan aan Europese Kampioenschappen.

Een bezige bij
Ik ben 17 jaar oud en ik volg op het ROC, de opleiding onderwijsassistent. Een gaaf vak want ik vind het erg leuk om met mensen en kinderen om te gaan. Mijn hobby’s zijn lekker op het terras zitten of iets gezelligs doen met de vriendinnen of mijn familie. Ook ben ik dol op skiën, maar een zomervakantie naar de zon, sla ik ook niet over!

Een nieuwe job
Zoals gezegd is mijn grootste passie dansen. En dus heb ik enorm veel zin aan mijn nieuwe job, dansinstructeur bij SportTime Oldenzaal.

Ben jij ook zo dol op Zumba en Let’s Dance? Dan zie ik je heel graag op maandag- en/of woensdagavond in ‘mijn’ les. Tot gauw!

Liefs Meike Huitink.