“Mede dankzij SportTime ben ik mijn astma/COPD de baas” – Talitha Faber

Sporten bij SportTime brengt mij ontspanning, gezelligheid en (zelf)vertrouwen. Door de grote variëteit aan groepslessen, waarbij je niet gebonden bent aan een vaste sport, kan je telkens weer kiezen voor de sport waar je op dat moment zin in hebt.

Energie & kracht
Wil je knallen of juist ontspannen; alles kan. Bij SportTime voel ik mij NIET beoordeeld en kan ik volledig mijzelf zijn. Sporten bij SportTime brengt mij energie en kracht én ben ik mijn astma/COPD de baas.

Het gevoel is goed, het klopt
Wat maakt SportTime anders dan andere sportscholen? Dat is niet te beschrijven, dat is namelijk een gevoel. Vanaf het eerste moment dat ik bij SportTime binnenliep, voel ik mij thuis. Door de grote diversiteit aan groepslessen is er voor ieder wat wils. Van jong tot oud (wat ouder), van maatje minder tot maatje meer.

Het maakt bij SportTime namelijk niet uit hoe je eruit ziet, wat je aan hebt of hoe sterk je bent. Je bent er welkom omdat je bent, wie je bent! Ha ha, het lijkt wel een reclamespot, maar niets is minder waar, het komt recht uit mijn hart!

De instructeur als motivator
De instructeurs zijn er een kei in om je te motiveren, het beste in jezelf naar boven te halen. Je net iets verder te pushen dan je zelf dacht aan te kunnen, met altijd als boodschap: luister naar je lijf en forceer niets. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je soms dieper kan gaan dan je zelf voor mogelijk had gehouden.

Ik heb bijna alle groepslessen al een keer geprobeerd en vind het moeilijk om een keuze te maken, alles is leuk. Voor mij is mijn agenda bepalend. Wanneer kan ik sporten en wat biedt SportTime op dat moment aan. RPM (Spinning), BodyBalance (Yoga), Cross Boxing, BodyPump en/of Jumping Fitness. Maar bovenaan mijn lijstje staat toch wel … de hardlooptraining.

Een glimlachlach én een portie zelfvertrouwen krijg je cadeau
Stimulerend in een groep de SportTime intervaltrainingen volgen, maar zeker ook op zijn tijd een gezellige duurloop. Samen met meerdere loopmaatjes een rondje doen … dan vliegen de minuten en de kilometers voorbij. Sterker nog, regen en wind worden getrotseerd omdat het zo fijn is om samen te sporten.

Bij SportTime heb ik hele mooie mensen ontmoet, mensen die ervoor zorgen dat je gaat glimlachen, je vertrouwen geven en je laten inzien dat goed ook écht goed genoeg is.

Sportieve groet, Talitha Faber (41).