Klaar om jezelf uit te dagen en fitter te worden? Dan tot gauw!

Zoals veel hockeyliefhebbers weten, kent de hockeycompetitie een winterstop. Van begin december tot eind januari. Met OHC Bully Dames 1 (het team waarin ik speel) overbruggen wij deze periode al een aantal jaren met zaalhockey én Jumping Fitness bij SportTime. Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met  Jumping Fitness. Ik vond het meteen erg leuk, zó leuk zelfs dat ik inmiddels zelf Jumping Fitness instructeur ben bij SportTime Oldenzaal.

Ik ben Janneke Kemna, 21 jaar oud en woon samen met een goede vriendin van mij in Oldenzaal. Ik heb twee super lieve ouders, een broer van 22 jaar, een zusje van 20 en nog een broertje van 18. Een gezellige drukte vroeger dus bij ons in huis, haha.

Nog aan de studie
Even ben ik weggeweest uit de Boeskoolstad, dit vanwege mijn studie Human Resource Management op de Hogeschool in Nijmegen. Momenteel ben ik druk doende met de minor Sportmanagement (HMR) in Enschede. In februari begin ik aan de laatste fase van deze studie, afstuderen. Yes!

Sport & bewegen
Van jongs af aan sport ik. Vanaf mijn 5e stond ik al op het hockeyveld bij OHC Bully. Ook deed ik toen, tot mijn 12e, aan streetdance en tennis. Daarna heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te focussen op hockey. Tijdens mijn hockeyloopbaan heb ik veel training gegeven aan verschillende jeugdteams, super leuk om te doen.

Op mijn 16e ben ik vanuit B1 naar Dames 1 gegaan. In dit team hockey ik inmiddels een jaar of vijf. Ondertussen is ook mijn zusje Puck aangehaakt. Samen met haar in één team vind ik super leuk. Hopelijk denkt zij er net zo over, haha.

Jumping Fitness
Mijn Jumping Fitness trainingen bij SportTime geven mij veel energie. Het is fantastisch om mensen te laten bewegen én te enthousiasmeren om net effe iets meer te geven dan ze gewend zijn. Één van de leuke dingen van het geven van Jumping Fitness (bij SportTime) vind ik, dat je zelf mag bepalen welke muziek je gebruikt.

Het is een hele diverse training op en rondom de trampoline. Tijdens de training van drie kwartier komen heel veel spieren aan bod. Doordat je aan het bewegen bent op de maat van de muziek heb je niet door dat je bezig bent met een intensieve workout.

Yes, Cross Boxing
Binnenkort starten we bij SportTime Oldenzaal met Cross Boxing. Zo gaaf!!!! En wat evenzo leuk is….. ik word één van de instructeurs! Samen met vijf collega’s heb ik al een aantal trainingsdagen achter de rug. En… ik word hier zó vrolijk van!

Helemaal verklappen hoe onze trainingen eruit gaan zien, mag ik niet maar ik zou zeggen… kom naar de kick off op vrijdag 18 december (wel effe aanmelden) en de kans is vrij groot dat je net zo enthousiast wordt als ik om te starten met deze stoere full body workout!

 

Klaar om te jezelf uit te dagen en fitter te worden? Dan tot gauw!

Groetjes, Janneke