SportTime Oldenzaal: Licentiehouder Cross Boxing Nederland

Het heeft even geduurd, het corona-virus heeft ervoor gezorgd dat nieuwe ideeën, plannen en/of ontwikkelingen uitgesteld moesten worden, maar eindelijk is het dan zover … CROSS BOXING staat vanaf dit moment vast op ons lesrooster. En daar zijn wij onmeunig trots op!!!

SportTime Oldenzaal is licentiehouder van Noordoost Twente van https://crossboxing.nl/. Vrijdag 3 september was de officiële lancering van deze stoere, intensieve en krachtige workout in ons sportcentrum.

Vanaf deze week vast op het rooster. Iedereen is welkom, members en niet-members. Wil jij sfeer proeven? Kennismaken met de training die het beste uit de bokssport combineert met functionele conditie- en krachttrainingen? Komen dus!

WEKELIJKS:
MAANDAG: 19.00 TOT 20.00 UUR
WOENSDAG: 09.00 TOT 10.00 UUR
WOENSDAG: 20.00 TOT 21.00 UUR (VANAF 6 OKTOBER A.S.)
DONDERDAG: 19.00 TOT 20.00 UUR

Lekker knallen én sfeer proeven
Onze Cross Boxinginstructeurs zullen je niet teleurstellen! Aanmelden voor leden kan via MLF, en niet-leden (bijvoorbeeld introducés/introducees) kunnen zich  aanmelden via info@sport-time.nl of telefonisch via 06 – 22 94 4364.

Laat je verrassen en maak kennis met deze toegankelijke, stoere training voor mannen en vrouwen. Ook leuk om als koppel te volgen!

Klinkt goed toch???? Tot snel!