IN THE SPO(R)TLIGHT – Harald Hudepohl

Welke trainingen volg je (normalerwijs) bij SportTime?
Hardlooptraining.

Wat vind je er zó leuk aan ……?
Elke week een stukje inspanning leveren samen met de andere lopers, mensen die allemaal dezelfde hobby hebben. Héérlijk!

Sport en/of beweeg je naast de trainingen van SportTime nog?
Naast de trainingen bij SportTime wandel ik. Meestal ‘s avonds na het eten. Als het weer het toelaat, ga op de fiets naar mijn werk.

Wat brengt het jou?
De trainingen brengen mij ontspanning, lekker je hoofd leeglopen. Opbouwen van een goede conditie en werken aan een gezond lichaam. In contact komen met andere mensen en natuurlijk genieten van de mooie natuur die we hebben rondom Oldenzaal …

Heb je nog andere hobby’s?
Andere hobby’s die ik heb zijn: modelvliegen en motorrijden.

Hoe ziet jouw leefstijl eruit? Ben je ‘gezond’ bezig?
Lekker bewegen, veel buiten zijn, dat is waar ik van houd. Gezond eten doe ik inmiddels ook, véél meer dan een aantal jaren terug. Samen met het hardlopen e.e.a. tot resultaat gehad dat ik 15 kilo ben afgevallen in 1.5 jaar tijd. Goed hè?! En eigenlijk is het héél simpel, genoeg bewegen en wat betreft voeding, geen frisdrank, geen overbodige snacks én… af en toe je porties wegen!

Is één en ander in te passen qua werk en gezinssamenstelling?
Alles is zeer goed in te passen in mijn leven. Wat betreft werk, ik ben zelfstandig (ZZP) dus kan mijn eigen tijd indelen. De woensdagavond is heilig, want… gereserveerd voor de SportTime hardlooptrainingen. Net als één of twee dagdelen in de week om zelfstandig nog een rondje te lopen. Qua gezin, bestaande uit lieve vrouw en 2 jongens, is het geen probleem. Zij hebben andere interesses en kwaliteiten.

Wat is jouw levensmotto?
Samen oud worden met mensen waar ik veel van houd.

Als de sportscholen weer open mogen, welke training ga je dan direct volgen?
Lekker weer hardlopen met de groep, heerlijk. Daar kijk ik echt naar uit!

Gezonde sportgroet, Harald Hudepohl (54 jaar)