“Ik voelde mij een beetje als Bambi op het ijs” – Anieke Sap

Van jongs af aan ben ik op de rug van een paard te vinden. Omdat ik wilde werken aan mijn conditie, kracht en souplesse, heb ik mij circa 3 jaren geleden bij SportTime aangemeld voor de proefweken. Ondanks dat ik uit Hengelo kom, koos ik voor SportTime. De reden? Een gevarieerd lesaanbod en small grouptrainingen.


Een warm welkom
Daarnaast is SportTime één van de weinige sportscholen in de regio waar Jumping Fitness wordt aangeboden. Ik wilde graag ontdekken of Jumping Fitness inderdaad zo leuk en intensief is als het eruit ziet. Vanaf het moment dat ik bij SportTime binnenkwam, voelde ik me welkom. Ik weet nog goed hoe ik werd geholpen met het klaarzetten van de trampoline en dat ik van verschillende kanten het matje en de gewichtjes kreeg aangereikt. Daar stond ik dan. Voor het eerst in mijn volwassen leven weer op een trampoline.

Wauw, wat een energie
Ik voelde mij een beetje als Bambi op het ijs en zat met grote ogen te kijken naar de rest van de sporters, die vol overgave op de trampoline stonden te springen. Hoewel ik me op dat moment erg bewust was van mijn onbekwaamheid, kreeg ik hier zoveel energie van dat ik mij na de les direct heb aangemeld voor de volgende Jumping Fitnesstraining die op het rooster stond. Ik was verkocht. Wat is dat Jumpen leuk om te doen en wat kreeg ik een energie van de verschillende instructeurs van SportTime.

Na de proefweken heb ik dan ook geen moment getwijfeld om mij aan te melden als member. Tot op heden ben ik nog nooit met tegenzin bij SportTime wezen sporten, want ik weet dat ik iedere keer moe, maar zeer voldaan het pand weer verlaat. Het leuke aan de Jumping Fitness vind ik dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Van member tot instructeur
Hoewel… in mijn les zal ik je natuurlijk uitdagen om jouw grens wat te verleggen. Want inderdaad, inmiddels heb ik inter een opleiding gevolgd en ben ik Jumping Fitnessinstructeur, hoe leuk is dat?! Twijfel je of Jumping Fitness ook iets voor jou is? Ik nodig je graag uit om dit op donderdagavond samen te gaan ontdekken.

Kom maar langs, als je durft
Meer dan jezelf, een handdoek en een flesje water heb je niet nodig, dus waar wacht je nog op?! Tot donderdag, 19.30 uur! Oh ja, Jumping Fitness is meer dan alleen springen op de trampo, check de foto …..

Groetjes, Anieke.