Hoe blij kan een mens zijn

Maanden heb ik uitgekeken naar deze dag! En… eindelijk is het dan zover, eindelijk mag ik de deuren van mijn sportcentrum weer openen en doen waar we goed in zijn. Samen met mijn team de groepslessen weer binnen geven, wat hebben we er weer veel zin in!

De aanloop er naar toe
Ruim vijfenhalve maand, 25 weken, 172 dagen moesten we dicht en stonden we op de rem. En als ik ergens niet gelukkig van wordt dan is het dat. Het weer mogen aanbieden van de buitentrainingen, was een mooi begin van alle versoepelingen rondom het coronavirus. Maar het gaat nu toch écht nóg mooier worden. Hoe blij kan een mens zijn?

Op dit moment
De energie giert door mijn lijf en ik merk dat het in mijn hoofd weer iets rustiger wordt zodat er, wanneer we weer volop in bedrijf zijn bij SportTime, ruimte is voor vernieuwingen. Dat ik aan de slag kan met mijn nieuwe ideeën. SportTime blijven ontwikkelen, de rem eraf, hoe mooi is dat?!

De ziel is weer terug in SportTime
Heel veel zin heb ik in de komende maanden. De eerste vijf weken zetten we ons volledige reguliere rooster in zodat iedereen op zijn eigen manier en in zijn of haar eigen tempo weer fit kan worden, het optimaliseren van een gezonde leefstijl.

Na vijf weken staat de zomervakantie alweer voor de deur maar ook dan zetten wij in op een voor de members ideaal zomerrooster. Iets beperkter dan ons reguliere rooster maar zeker voor elk wat wils.

Mis het niet: Cross Boxing
En dan …. na de vakantie lanceren we ons allernieuwste trainingsprogram, Cross Boxing. Een echte aanrader! Vrijdag 3 september is de lancering, dus noteer deze datum alvast in je agenda. Wij hopen dat tegen die tijd iedereen zijn ritme weer heeft teruggevonden, vol energie zit met de juiste balans.

Maar nu eerst genieten van de heropening en dat we je weer snel binnen mogen begroeten bij SportTime. Voor een spetterende training, met na afloop de mogelijkheid om lekker te douchen en te genieten van een bakje koffie of thee. Ik ben blij en ben er klaar voor, jij ook?!

Tot snel, liefs Erna.