Het SportTime buitenrooster per 19 mei

De versoepelingen gaan door, het kabinet is positief over de coronacijfers en dus mogen we vanaf woensdag 19 mei in ‘grote’ groepen buiten sporten. Dat biedt mogelijkheden voor ons als sportcentrum, wij zijn door deze versoepelingen namelijk in staat om óók vanaf SportTime en op onze parkeerplaats trainingen te geven.

Samen knallen!
Wij zijn hier ontzettend blij mee want net als jullie staat Team SportTime te springen om in beweging te komen, om onze populaire groepstrainingen weer te mogen geven. Want dat is onze kracht, samen knallen en samen op weg naar een gezonde leefstijl.

Voor elk wat wils
We hebben natuurlijk nog steeds te maken met coronamaatregelen, zo mogen we absoluut niet binnen sporten in groepsverband. Maar er is een mooi buitenrooster gemaakt met voor elk wat wils. Yoga, Pilates, Mindfit Walking, Power en Jumping Fitness is wat we buiten gaan aanbieden vanaf woensdag 19 mei. En natuurlijk blijven ook de Summer Outdoor- & de hardlooptrainingen op het rooster staan. Deze gaan van het slot wat betreft het aantal deelnemers, dus ook hierin krijgen we letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Aanmelden via MyLogiFit blijft overigens verplicht.

Een mooie start
Het is een begin en hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind en kunnen we de komende weken volop samen trainen en dan fingers crossed dat we bij stap 3 van de versoepelingen weer naar binnen mogen om te sporten.

Wij hopen ook jou héél snel te zien bij de trainingen, met na afloop, mits de trainingen vanuit SportTime vertrekken, een lekker bakje koffie en/of thee op de parkeerplaats van ons sportcentrum.

Voor het volgen van de trainingen buiten gelden de volgende regels:
– Vooraf de training reserveren via de app
– Houd tijdens de training 1,5 meter afstand
– Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en/of verhoging tot 38 °C
– SportTime is gesloten en het is niet mogelijk tijdens en/of na afloop van de training gebruik te maken van douche en toilet

Sportieve groet, Erna.

Het buitenrooster per 19 mei