Het SportTime buitenrooster per 13 april

Weinig versoepeling op de geldende coronamaatregelen, ik was er al bang voor. En al helemaal wat betreft het sporten. Binnen sporten is voorlopig nog niet aan de orde. En buiten sporten mag met slechts vier personen en één instructeur.

In mijn hoofd ben ik continu bezig met ‘hoe nu verder’. Wat mag wel, wat mag niet? Zijn er marges in de regelgeving? Wil ik daar gebruik van maken en zo ja, past dit bij ons (SportTime)?

Wikken en wegen, continu…… Vooralsnog houden we het qua buitentrainingen op de Summer Outdoor en het hardlopen. De Summer Outdoor wordt vanaf volgende week uitgebreid met ook een les op de maandagochtend.

Wanneer er meer versoepelingen komen, wanneer we bijvoorbeeld aan meer dan vier mensen buiten les gegeven mag worden, dan volgt er direct meer aanbod én diversiteit in het aanbod. Denk aan yoga, pilates en mindfit als outdoortraining.

En ik hoop écht, en jullie ook, dat weet ik zeker, dat het heel snel weer kan. Ik heb er heel wat voor over om weer te knallen, buiten én binnen. We gingen zo lekker met zijn allen. Tot die tijd, houd moed, houd vol, en probeer zoveel mogelijk zelf (middels onder meer onze onlinelessen) in shape te blijven!

Sportieve groet, Erna.

Klik hier voor meer informatie over de buitentrainingen.
Het buitenrooster met ingang van 19 mei a.s.