Gratis proefweken Cross Boxing

Wil jij boksen maar zit je niet te wachten op een blauw oog? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! En .. het énige adres want SportTime is officieel licentiehouder van Cross Boxing Noordoost Twente. Dit wil je niet missen! Bel, mail of app ons óf loop bij ons binnen voor twee gratis proefweken.

Yess, vanaf september op ons rooster, Cross Boxing! Als groepsles én in de Personal Trainingen. Dat wordt knallen!!!!!! Cross Boxing is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Onze trainingen bevatten het beste uit twee disciplines: technieken uit de bokssport en functionele circuittraining. Een fantastische full-body workout.

Een Cross Boxing training bij SportTime is een perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Cross Boxing is uitdagend, stoer, hip maar vooral te doen voor iedereen!!

Gratis proefweken
Wil jij sfeer proeven? Geheel vrijblijvend en gratis kennismaken met dé workout die het beste uit de bokssport combineert met functionele conditie- en krachttrainingen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en dan zal founder en eigenaar van SportTime, Erna Scholten contact met je opnemen om één en ander door te spreken en je in te schrijven voor de trainingen. Klinkt goed toch?

Start je gratis proefweken