Gewokte spruitjes met pecannoten à la Nathalie

Onze Nathalie is verslaafd aan fietsen en …. bakken, braden en koken. Vandaag delen we één van haar recepten (A.H.) waarvoor je en geen keukenprinses hoeft te zijn én geen uren voor achter het fornuis hoeft te staan. Succes én … eet smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen
500 gram spruitjes

2 el zonnebloemolie
3 el gembersiroop
50 gram pecannoten

Aan de slag
1. Kook de spruiten in weinig water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
2. Verhit de olie in een wok. Bak de spruiten al omscheppend in 3-4 min. knapperig. Zet het vuur laag en voeg de gembersiroop en de pecannoten toe. Roerbak de spruiten nog 1 min. en breng op smaak met (chili)peper en zout.

Voedingswaarden (één persoon)
energie 210kcal
koolhydraten 11g
eiwit 2g
vet 18g