Get Fit after Covid Challenge

Het heeft even geduurd, maar we mogen eindelijk ook weer binnen sporten. En daar zijn we bij SportTime Oldenzaal meer dan blij mee. We kunnen weer gaan doen waar we goed in zijn, mensen enthousiasmeren en motiveren om fit en gezond te worden en blijven.

Covid-19
En laten we eerlijk zijn, een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit. Dat heeft de aanwezigheid en de kracht van Covid-19 ons de laatste anderhalf jaar wel bewezen.

Iedereen kan fit en vitaal worden
Wil jij aan de slag met de coronakilo’s? Heb jij corona gehad en wil je weer fit en vitaal worden? Wij kunnen jou helpen bij het bewust worden van het belang van goede voeding, een gezond en energiek lichaam. Een goede gezondheid is namelijk het grootste bezit. Fit en vitaal voelen, heeft veel invloed op je leven en omgeving. Denk hierbij ook aan een positieve mindset (goed humeur), meer energie en meer zelfvertrouwen.

Get Fit after Covid Challenge
Wij verwelkomen je graag middels een toffe actie. Als jij je nu inschrijft voor de Get Fit after Covid Challenge, dan word je in zes weken begeleidt naar een gezonde leefstijl die bij jou past, een fit lichaam en een energieke geest.

Onze lifestyle coach Erna Scholten zal samen met jou je dagelijkse voedingspatroon doornemen, je vervolgens adviseren en begeleiden. Verder kun je zes weken onbeperkt sporten en kijken welke groepstrainingen voor jóú geschikt zijn. Ook hierin krijg je begeleiding en waar nodig een plan van aanpak. Tot slot zullen we, bij voldoende deelname, een tweetal informatie-avonden organiseren waarin Erna Scholten je zal bijpraten over gezonde voeding, vetten, koolhydraten en calorieën.

Direct van start
Een mooi totaalpakket, vind je niet? Dus ben jij op zoek naar een gezonde leefstijl én een sportcentrum die jou daarbij kan helpen? Wil jij op een juiste manier de strijd aangaan met de coronakilo’s? Doe dan mee met onze Get Fit after Covid-19 Challenge. Een challenge van zes weken voor € 37,-. Meld je nu aan, deze challenge start in week 23 en week 24.

Meld je nu aan voor "Get Fit after Covid Challenge"!