De laatste sportieve afsluiting van het jaar!

De zevende editie van de SportTime Oliebollenloop zal anders zijn, net als die van vorig jaar. Maar weer niet zo heel veel anders dan bijna alles wat we dit jaar anders deden. Het nieuwe normaal, op afstand met zo weinig mogelijk mensen (sporters).

De SportTime Oliebollenloop met een serieuze duurloop en na afloop, koffie, thee en héérlijk zelfgemaakte oliebollen, is al zeven jaar lang een daverend succes. En ook dit jaar willen we inzetten op een gezamenlijke sportieve afsluiting. YES, we like!!!!!

Weten hoe? Lees onderstaand bericht zorgvuldig én… DOE MEE!!!!!

Op vrijdag 31 december daagt SportTime je uit om mee te doen aan de Alternatieve Oliebollenloop. De afstand mag je zelf bepalen. Ren gerust met een maatje, maar met respect voor de Coronaregels.

Wat is het idee van deze Alternatieve Oliebollenloop?
Je loopt een route (afstand) naar eigen keuze, op een locatie naar keuze én op een snelheid naar keuze. Tijdens deze loop denk je terug aan het afgelopen jaar (oud)maar zeker ook aan het nieuwe, aan als dat moois wat hopelijk gaat komen!

Oliebollen horen bij oud- en nieuw, bij de jaarwisseling en dus staat ook dit jaar de oliebol gewoon centraal tijdens onze laatste gezamenlijke SportTime run. Hoe? Dat mag je zelf bepalen.

Loop bijvoorbeeld een rondje in de vorm van een oliebol (en toon ons je track), maak onderweg foto’s van oliebollen, maak foto’s van letters die samen het woord oliebol vormen, eet al hardlopend een oliebol (foto graag)!

Maar een foto vanuit je favoriete natuurgebied, met je favoriete loopmaatje of gewoon je mooie loopschoenen, is ook méér dan prima. Laten we er SAMEN toch nog een mooie afsluitende SportTime run van maken!

Stuur je track, je foto’s, je nieuwjaarswensen en dergelijke per WhatsApp naar Esther of in de app van de loopgroep. Wij zullen er een mooie collage van proberen te maken en kiezen ook nog eens een echte winnaar van deze Alternatieve Oliebollenloop. Nogmaals, laten we met elkaar het jaar sportief afsluiten.

Groetjes, Laura en Esther.

Bekijk ook
Hardloopschema komende weken