Coronavirus en SportTime

Update woensdag 04-11-2020 10:00 uur
Het kabinet heeft gisteren besloten de coronamaatregelen tijdelijk aan te scherpen. Zo zijn groepslessen de komende twee weken verboden en dat betekent dat SportTime vanaf woensdag 4 november 22:00 uur tot en met woensdag 18 november gesloten is.

Het kabinet zegt in deze lastige tijden (ook) het welzijn van de mensen erg belangrijk te vinden en ziet daarin een grote rol weggelegd voor sportscholen. Wij hopen je dan ook over twee weken weer te mogen begroeten bij SportTime. Tot die tijd bieden wij je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van FitSnacks.TV en van onze eigen SportTime workouts die online staan.

Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar, en hopelijk tot snel!

Update donderdag 28-05-2020 10:00 uur
Het goede nieuws dat gisteren na zessen werd gepresenteerd door onze minister-president: Mark Rutte. Sportscholen mogen – als alles meezit – weer open op 1 juli! Na een lange periode van tegenslagen eindelijk eens een bericht dat we met z’n allen goed kunnen gebruiken.

Tot 1 juli a.s. blijven we onze sportactiviteiten in de buitenlucht organiseren.

Update woensdag 06-05-2020 21:00 uur
Het kabinet heeft besloten dat sportscholen voorlopig nog hun deuren gesloten moeten houden en dat heeft tot veel teleurstelling en deels ook onbegrip geleid.

Vanuit de sportbranche wordt momenteel alles op alles gezet en in de komende dagen staan ook diverse overleggen met de overheid gepland. Wij hopen dat al die inspanningen ertoe zullen leiden dat sportscholen hun deuren eerder mogen openen dan de nu genoemde datum van 1 september a.s.

SportTime wil graag – tot het moment dat we weer mogen openen – sportactiviteiten in de buitenlucht aanbieden. De aanvraag daarvoor ligt inmiddels bij de Gemeente Oldenzaal en we zijn in afwachting van hun reactie en goedkeuring. Wij houden jullie op de hoogte!

Update dinsdag 31-03-2020 20:48 uur
Kabinet verlengt maatregelen tegen corona tot en met 28 april a.s.
Dit houdt in dat alle maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april a.s.

zondag 15-03-2020 20:28 uur
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

SportTime zal daarom vanaf heden tot en met maandag 6 april a.s. gesloten zijn.

Gezondheid en vitaliteit zijn voor ons enorm belangrijk. We nemen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, en daarmee de veiligheid van onze sporters en medewerkers, dan ook uiterst serieus.

We hopen jullie snel weer te zien bij SportTime. Tot die tijd kijken wij naar de mogelijkheden om jullie thuis te helpen in beweging te blijven. We houden jullie op de hoogte via sociale media, via de website en app van SportTime.

Mochten er in de tussentijd vragen zijn, neem dan contact op met SportTime.

Wil jij graag thuis sporten met FitSnacks.TV? Vraag hier je unieke SportTime-code aan.

Tevens kun je vanaf heden ook onze SportTime workouts online volgen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

Het SportTime Team