Coronamaatregelen

Een nauwkeurige gezondheidscheck (triage) vooraf, bij zowel sporters als medewerkers, het onderlinge afstand houden en een consequente opvolging van (hygiëne)maatregelen vormen de basis voor de heropening van SportTime.

Iedere sporter is verplicht zich aan te melden voor een les, dit doe je in onze app onder de tegel “Reserveren les”. Heb je deze app nog niet, mail dan naar info@sport-time.nl.

Voordat je een les reserveert is het belangrijk om een gezondheidscheck (triage) te doorlopen door de volgende 5 vragen te beantwoorden:

  • Heb je in de afgelopen 24 uur last gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe corona virus is vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Alleen wanneer je alle bovenstaande vragen met “Nee” kan beantwoorden kan je de les reserveren. Indien het antwoord op een of meerdere van de vragen tussen het moment van reserveren en de les wijzigt in een “Ja” wordt je verzocht om de reservering alsnog te annuleren.

 

We houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Douches en kleedkamers zijn gesloten.

Iedere sporter reinigt en desinfecteert na afloop van de les de materialen en apparatuur waarvan hij/zij gebruik heeft gemaakt (spullen zijn ter plekke beschikbaar).

SportTime plaatst binnen het centrum desinfecterende vloeistof om de handen te wassen.

Het is mogelijk om na de training koffie en/of thee te nuttigen mits er 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Bij mooi weer zal ook buiten koffie en thee kunnen worden genuttigd.

SportTime is een relatief kleinschalig sportcentrum en grote massa’s sportende mensen zal je bij ons niet vinden.

Met ingang van 5 oktober 2020 zal wanneer er een wisseling van lessen plaatsvindt de lessen 5 minuten eerder stoppen, de volgende lessen starten 5 minuten later zodat er 10 minuten extra geventileerd wordt.

Mondkapjesplicht per 1 december 2020.
Voor SportTime betekent dit dat je een mondkapje draagt als je naar de zaal loopt en de zaal verlaat. Een mondkapje is niet verplicht bij het sporten.