Abonnementen bij SportTime

Is sporten bij SportTime iets voor mij?
Dat mag je zelf komen ontdekken, kom meedoen met onze groepstrainingen. Wij zijn ervan overtuigd dat er iets tussen zit wat bij jou past. Ons aanbod is enorm divers, onze instructeurs hebben ieder hun eigen kwaliteiten én de persoonlijke begeleiding is groot.

Keertje sfeer proeven en meedoen? Schrijf je dan in voor de gratis proefweek. Erna Scholten zal je vervolgens bellen om e.e.a. door te nemen en samen te kijken naar voor jou passende trainingen. Nadat je een aantal lessen hebt gevolgd, dan mag je vervolgens rustig overdenken of fit worden bij SportTime bij jou past. De proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Tarieven en abonnementen bij SportTime
Wil jij sporten bij het meest gemoedelijke sportcentrum van Oldenzaal? Hieronder vind je een overzicht van onze abonnementen. Mocht je meer info willen dan ben je natuurlijk welkom voor een persoonlijke kennismaking. We staan je graag, onder meer middels een rondleiding, te woord. Op die manier kunnen wij proberen alle vragen en onzekerheden weg te nemen en krijg jij een compleet beeld van SportTime. Samen kunnen we dan wellicht óók kijken naar een voor jou passend lidmaatschap.

Tarieven en abonnementen bij SportTime:
SPORTTIME BASIS
1 x in de week sporten voor € 29,00 per maand

SPORTTIME SUPER
onbeperkt sporten voor € 37,00 per maand

HARDLOPEN:
* 1 x in de week hardlooptraining voor € 20,00 per maand
* onbeperkt hardlooptrainingen inclusief duurtrainingen op zon- en feestdagen € 29,00 per maand

PERSONAL TRAINING
introductieprijs voor slechts € 76,00 lees meer

reguliere tarieven:
€ 22,00 per half uur
€ 104,50 voor 5 x half uur (5% korting)
€ 198,00 voor 10 x half uur (10% korting)

Bij SportTime kun je natuurlijk na afloop van een training douchen én in onze lounge, onder het genot van een (gratis) kopje koffie/thee, gezellig napraten en nagenieten van de training.

Algemene voorwaarden.