“Start to run”

Start to run geeft jou de perfecte basis om te gaan hardlopen.
Van niets naar (in 12 weken) 5 kilometer achter elkaar rennen.

Samen met de andere hardlopers krijg je afwisselende trainingen waarin we aandacht hebben voor looptechniek, ademhaling en blessurepreventie. SportTime laat je niet alleen beter hardlopen, je zal ook ervaren dat hardlopen leuk, gezellig en ontspannend kan zijn. Het zal je fitheid vergroten. En als afsluiting gaan we deelnemen aan dé “alternatieve SportTime Snertloop”. 

Nieuw dit jaar is dat we ook starten in Denekamp op de maandagavond, in Oldenzaal is net als voorgaande jaren de training op de woensdagavond.
Mocht je een keer niet kunnen op jouw trainingsavond dan ben je van harte welkom bij de hardlooptraining in Oldenzaal of Denekamp, zo hoef je geen training te missen.

Naast je “Start to run” training bij SportTime adviseren wij om ook één keer in de week voor jezelf te lopen. Uiteraard ontvang je een hardloopschema en de trainingen worden gegeven door ervaren gediplomeerde hardlooptrainers.

Een super leuk extraatje is dat je 12 weken gratis mag deelnemen aan de overige workouts van SportTime, een leuke manier om hier ook kennis mee te maken!

Ben jij er klaar voor? Meld je vandaag nog aan!
Helaas kun je niet meer instromen bij deze groepen.
In maart 2020 start er weer een nieuwe “Start to Run”, meld je alvast aan!

Start Denekamp: Maandag voorjaar 2021
Tijd: 18:30 – 19:30 uur
Verzamelen: Parkeerplaats Wubbenhof
Oldenzaalsestraat 49 Denekamp
Start Oldenzaal: Woensdag voorjaar 2021
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Verzamelen: Parkeerplaats Royal Plaza
Denekamperstraat 72 Oldenzaal

Kun je niet op maandag/woensdag? Laat ons weten welke dag voor jou geschikt is. Bij voldoende deelname kunnen we kijken of we een nieuwe groep starten op een andere dag.

Wanneer je de cursus succesvol hebt doorlopen kun je doorstromen naar de Hardlooptraining(en).

 

Aanmeldformulier Start to Run

Lesrooster

Les Dag Van Tot
“Start to run”