Start to Run

In twaalf weken van niets naar vijf kilometer aaneengesloten én verantwoord hardlopen. De looptrainers van SportTime Oldenzaal bewijzen al jaren dat dit haalbaar is. Mits…. onder goede begeleiding.

Samen met nog een aantal enthousiaste beginnende hardlopers krijg je afwisselende trainingen waarin we aandacht hebben voor looptechniek, ademhaling en blessurepreventie. SportTime laat je niet alleen beter hardlopen, je zal ook ervaren dat hardlopen leuk, gezellig en ontspannend kan zijn. Het zal je fitheid vergroten. En als afsluiting wordt er (op vrijwillige basis natuurlijk) meegedaan aan een wedstrijd. In de winter is dat meestal de Snertloop in de Lutte en in het voorjaar is dat De Dom Verdan Loop.

Je eigen duurloop
Naast de wekelijkse Start to Run trainingen bij SportTime adviseren wij om (minimaal) één keer in de week voor jezelf te lopen. Uiteraard ontvang je daarvoor een hardloopschema. Onze looptrainingen worden gegeven door ervaren gediplomeerde hardlooptrainers.

Waar & wanneer?
De trainingen zijn iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. We verzamelen en vertrekken afwisselend vanaf SportTime aan de Deurningerstraat en de parkeerplaats van Royal Plaza in Oldenzaal. In september gaan we weer starten met een Start to Run. Iets voor jou? Houd onze website of socials in de gaten!

Sfeer proeven en ontdekken
Een super leuk extraatje is dat je 12 weken gratis mag deelnemen aan de overige workouts van SportTime, een leuke manier om hier ook kennis mee te maken!

Wanneer je de cursus succesvol hebt doorlopen kun je doorstromen naar de Hardlooptraining(en).

Aanmeldformulier Start to Run

 

Bekijk ook
Tien looptips die elke loper zou moeten weten

Lesrooster

Les Dag Van Tot
Start to Run