Pilates workouts van SportTime

Vanwege de aanwezigheid van het coronavirus in Nederland en de opnieuw opgelegde beperkingen door de Nederlandse overheid bieden wij een aantal online trainingen aan. FitSnacks TV maar ook onze eigen SportTime workouts.

Trainen, hoe en wanneer jij wilt
Je kunt uit verschillende workouts kiezen en het werkt heel simpel. Klik op de workout die jij wilt volgen en jouw training wordt gestart. Met onderstaande workouts kun je je eigen trainingsprogramma samenstellen. Wij wensen je veel trainingsplezier!

Pilates warming-up met Joke (5 minuten)

Als een rustige warming-up is dit een absolute aanrader.

Pilates C-Spine en op en afrollen met Joke (4 minuten

Deze korte oefening is uitermate geschikt wanneer je je bovenlichaam wilt mobiliseren. Een superoefening om tussen een aantal workouts door te doen of na een warming-up. Blijf goed naar de instructie van Joke luisteren.

Pilates series of five (buikspieren) met Joke (6 minuten)

Een super effectieve serie van oefeningen uit de Pilates methode om je core optimaal krachtig te maken.

Pilates zijlig heupen & billen met Joke (11 minuten en 30 seconden)

Je spieren rond je heupen worden in deze workout goed getraind in een serie van verschillende oefeningen.

Pilates rugoefening met Joke (11 minuten en 20 seconden)

Rugspieren worden vaak over het hoofd gezien tijdens een workout. De rug is de basis voor een sterk lichaam. Sterke rugspieren helpen bij een goede lichaamshouding. Je kunt beter rechtop zitten en dat helpt de rug gezond te houden. Ervaar deze kracht en stabilisatie oefening voor je rugspieren.

Challenge met Resy (4 minuten)

Een uitdagende oefening voor iedereen die grenzen wil verleggen. Deze challenge is ontstaan tijdens een Pilates-les. Houd jij van kracht en balans, dan mag je deze zeker niet overslaan. Succes!

Heb jij een favoriete track en/of oefening die je graag in de “Workouts van SportTime online” wilt zien? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Meld hier je favoriete track/oefening

Fitsnacks.TV de online sportservice 24/7
Yoga workouts van SportTime
Chilates workouts van SportTime
Power workouts van SportTime