Les Mills Virtual

Naast onze live groepstrainingen bieden wij nu ook de virtuele lessen van Les Mills aan. Nog meer trainingen op momenten die passen in jouw drukke (werk)schema. Nóg meer mogelijkheden dus om te trainen én kennis te maken met nieuwe workouts en uiteraard super te combineren naast jouw live groepstraining.

Een mooie aanvulling
We zien onze virtuele sportlessen vooral als een mooie aanvulling op het totale aanbod van onze LIVE groepslessen. Dankzij virtuele lessen kun je ook in de daluren meedoen aan Les Mills Bodypump, Bodybalance, Core, Grit (Athletic, Cardio en Strength), Bodycombat en Sh’bam. Een virtuele les laat je zweten op een manier die jou uitkomt, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Laagdrempelige opstap
Virtuele lessen zijn ook ideaal als je graag aan een groepsles mee zou willen doen, maar je het nog nooit eerder gedaan hebt en de drempel toch een beetje hoog vindt. Bij een virtuele les kun je mooi daarna bij een échte groepsles direct goed mee kunt doen. Virtuele lessen zijn zo naast een intensieve workout ook een mooie laagdrempelige opstap naar die groepslessen toe.

Zo echt mogelijk
We hebben ons best gedaan om de virtuele lessen zo echt mogelijk te maken. Speciale camera’s zorgen ervoor dat deelnemers precies kunnen zien hoe ze de bewegingen moeten uitvoeren. Er is bovendien nagedacht over de nodige tijd om materiaal te verzamelen tussen de oefeningen door en de digitale trainer doet altijd zijn of haar best om deelnemers zo goed mogelijk bij de les te betrekken.

Een breed aanbod
Er zijn trainingen voor kracht, cardio en mind-bodytrainingen.

Aanbod Les Mills virtuele lessen.