Grit Virtual

GRIT CARDIO VIRTUAL is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

GRIT KRACHT VIRTUAL is een 30 minuten durende high-intensity interval training (HIIT) workout, ontworpen om kracht, cardiovasculaire conditie te verbeteren en droge spieren op te bouwen. Deze training maakt gebruik van halter-, gewichtsplaat- en lichaamsgewichtoefeningen om alle belangrijke spiergroepen te trainen.

GRIT ATHLETIC VIRTUAL is een high-intensity interval training (HIIT) van 30 minuten. Het is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining.