Cross Boxing

Ons allernieuwste trainingsprogramma. Fantastisch! We bieden hem aan als groepsles én in de Personal Trainingen. Uniek in Noord Oost Twente want …. wij zijn licentiehouder. Dus voor Cross Boxing, moet je bij SportTime zijn.

Cross Boxing bevat dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Het biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.

Een complete training
Dit programma heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Dit in combinatie met een functionele circuit-training ….. is een fantastische full-body workout. Perfect om in vorm te komen, af te vallen of conditie op te bouwen.

Zonder blauw oog
Wil jij boksen maar zit je niet te wachten op een blauw oog? Dan ben je bij Cross Boxing op het juiste adres! Deze workout is zowel voor mannen en vrouwen, ook superleuk om als koppel te volgen. Bij Cross Boxing wordt het boksen puur als middel gebruikt om fit te worden.

  • Boksen voor mannen en vrouwen zonder fysiek contact
  • Combinatie van boksen en functionele (circuit) training
  • Geïnspireerd op de officiële trainingsmethode van de rode baretten
  • Wisselende trainingsprogramma’s waardoor het lichaam keer op keer verrast zal worden
  • Alle lessen onder begeleiding van een gecertificeerde Cross Boxing instructeur
  • Wekelijks 2 lessen op het rooster 

 

Lesrooster

Les Dag Van Tot
Cross Boxing maandag 20:00 21:00
Cross Boxing woensdag 20:00 21:00