Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Waarom bedrijfsfitness?

Sporten heeft een positief effect op je gezondheid. Je verhoogt je concentratie, vermindert stress en verbetert je conditie. Werknemers zullen gemakkelijker meer werk kunnen verzetten (onderzoek toont aan dat de arbeidsproductiviteit gemiddeld met 12,5% toeneemt), omdat ze zich fysiek en mentaal sterker voelen. Gezonde werknemers zijn gemotiveerd, verzuimen gemiddeld 78% minder en zijn beter opgewassen tegen de werkdruk en stress, wijst een onderzoek van TNO en NOC*NSF uit. Gezonde werknemers zijn minder vaak ziek en dit levert voor de onderneming een aanzienlijk kostenbesparing op.

Het is nu mogelijk om te sporten met belastingvoordeel. Om sport en beweging te stimuleren bestaat er in Nederland een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness. Via deze vrijstelling is het voor de werkgever en de werknemer financieel aantrakkelijk om te sporten bij SportTime.

Bedrijfsfitness kan daarnaast ook een positieve uitwerking hebben op het bedrijfsimago, het personeelsverloop en de arbeidsproductiviteit.

Bedrijfsfitness heeft vele voordelen, onder andere;

  • Fit & energiek door bedrijfsfitness
  • Fiscaal voordeel
  • Bedrijfsfitness in het forfait
  • Unieke arbeidsvoorwaarden voor uw werknemer
  • Netto abonnementsprijs

 

SportTime kan uw bedrijf helpen met de promotie van bedrijfsfitness.

Heeft u interesse en/of vragen over wat bedrijfsfitness voor uw bedrijf kan betekenen?
Vraag vrijblijvend informatie aan, of bel met Erna Scholten 06 22944364.