We mogen weer…. een beetje!

Yes, er gloort licht aan de horizon! Afgelopen maandag hebben we tijdens de persconferentie van demissionair premier Rutte te horen gekregen dat er wat betreft het buiten sporten versoepelingen komen. Vanaf 16 maart mogen we in groepjes van vier sporten, met natuurlijk inachtneming van de (nog steeds geldende) coronaregels.

Wij zijn echt énorm blij , dat we naast de Personal Training nu ook een aantal buitenactiviteiten op het rooster kunnen zetten. We hebben geprobeerd een passend aanbod voor bijna al onze members neer te zetten. Creatieve varianten op de bekende Summer Outdoor én hardlooptrainingen (voor gevorderden en beginners), is wat eruit gekomen is.

Onderstaand rooster zal met ingang van dinsdag 16 maart a.s. ingaan.

HARDLOOPTRAINING
Maandag   19:00 – 20:00 uur
Woensdag  19:00 – 20:00 uur

SUMMER OUTDOOR
Dinsdag  19:00 – 20:00 uur
Woensdag 19:00 – 20:00 uur
Vrijdag  09:00 – 10:00 uur

SUMMER OUTDOOR LIGHT
Donderdag 09:00 – 10:00 uur

Vanaf woensdag 7 april starten we met de clinic Start to Run, in Oldenzaal en Denekamp. In 12 weken van niets naar 5 kilometer aanééngesloten hardlopen. Iets voor jou? Meld je dan snel aan zodat je zeker bent van een plek. De SportTime members hebben voorrang en kunnen vanaf nu aanmelden. Klik op deze link om je aan te melden! Voor niet-leden openen we de inschrijving over op 24 april.

START TO RUN

OLDENZAAL
START: Woensdag 7 april
TIJD: 19:00 – 20:00 uur
WAAR: Oldenzaal
VERZAMELEN: Parkeerplaats Royal Plaza

DENEKAMP
START: Maandag 12 april
TIJD: 19:00 – 20:00 uur
WAAR: Denekamp
VERZAMELEN: Parkeerplaats Wubbenhof

Zoals gezegd, blijven wij zorgvuldig de richtlijnen van het RIVM hanteren. De trainingen worden in maximaal 3 groepen van 4 personen gegeven. En dus, is het verplicht je training te reserveren via de MyLogiFit App.

Ons geduld is al heel lang op de proef gesteld….. nog even volhouden. Laat de moed niet zakken! Laten we erop vertrouwen dat er over een aantal weken nog meer positievere berichten én versoepelingen volgen tijdens de persconferentie van onze demissionair minister president premier Rutte.

En dat we, samen met jullie, ons ‘oude’ leven weer kunnen oppakken. Dat de ziel heel, heel snel, weer terug mag komen in SportTime.

Overigens kan dit omdat jullie, lieve members, ons altijd zijn blijven steunen. En dus zijn we ook daadwerkelijk in staat om de deuren binnenkort weer te openen. Duizend maal DANK hiervoor!!!!

Tot snel, het SportTime Team
Erna Scholten.