2021: Het begin van het einde van een bizar tijdperk!!!

Januari is vernoemd naar Janus, de Romeinse God van het begin en het einde. Het begin van nieuwe tijden en het einde van voorbije tijden. Met alle onzekerheid die er nu is, klinkt dat hoopvol.

We maken een start met 2021
Allereerst bedankt voor alle lieve en hartverwarmende reacties en berichten naar aanleiding van mijn vorige blog. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nú goed nieuws heb, afgelopen weekend is mijn schoonzus thuisgekomen!!!!! Ze heeft nog een lange weg te gaan voordat ze weer de actieve, energievolle en vrolijke dame is die ze was voordat Covid-19 toesloeg maar… dat gaat haar zeker lukken. Zó veel bewondering voor haar positiviteit, haar doorzettingsvermogen en de wil om de strijd aan te gaan met het coronavirus. “Ilse, je bent een topper!”

Tja, en dan zakelijk… weer een lockdown-verlenging
Zakelijk moeten we nog even geduld hebben. Zó ontzettend jammer, het hele SportTime team heeft nieuwe releases bedacht, is bijgeschaafd en staat te popelen om samen met jullie weer sportief te knallen, maar helaas ….. we moeten dichtblijven tot en met ten minste 9 februari.

“Bij Cross Boxing sla je elkaar niet de hersens in (ha ha) maar wordt het boksen,

als middel gebruikt om fit te worden” – Erna

Cross Boxing
We blijven optimistisch en kijken met vertrouwen naar dat wat wel mogelijk is in het nieuwe jaar. Zo staan wij te popelen om ons allernieuwste lesprogramma Cross Boxing te lanceren. Zo vet! Een mooie uitbreiding van ons bestaande lesaanbod.

Dit programma heeft de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip en geschikt voor een breed publiek. Deze workout is geschikt voor mannen én vrouwen. Hé dat is leuk, je kunt het dus ook samen met jouw partner doen. Bij Cross Boxing sla je elkaar niet de hersens in (ha ha) maar wordt het boksen, als middel gebruikt om fit te worden. Wanneer je dit combineert met een functionele circuit-training, heb je een fantastische full-body workout. Perfect om in vorm te komen, te blijven, af te vallen of conditie op te bouwen.

Onmeunig trots
De waardevolle feedback van onze members maakt ons trots: “Altijd jezelf kunnen zijn en op eigen niveau kunnen trainen. In het SportTime pand hangt een gezellige ongedwongen sfeer met de juiste vibes in een professionele zetting met enthousiaste instructeurs’”

“Als team zijn we ervan overtuigd dat wanneer je éénmaal de (SportTime) drempel over bent,

je nooit meer weg wilt” – Erna

De drempel over
Dit is waar we als team onmeunig trots op zijn want… hier staan we voor! Dit willen we ook graag alle Noord Oost Twentenaren die nog nooit kennis gemaakt hebben met SportTime (gemiste kans, ha, ha) laten ervaren. “Sporten in ons sportcentrum is héél erg leuk! Op een recreatieve, ontspannen manier wordt er gesport. Mocht je dat willen, dan kun je bij ons ook competitief trainen. Ga de uitdaging aan, kom bij ons sfeer proeven en als team zijn we ervan overtuigd dat wanneer je éénmaal de (SportTime) drempel over bent, je nooit meer weg wilt.”

Ontdek het zelf! Je kunt bij ons een aantal weken gratis meedoen in de diverse lessen. En ontdekken wat SportTime doet met jou, voor lichaam en geest. Welcome new members!

Een goede gezondheid als medicijn
Het afgelopen jaar is het belang van een goede gezondheid en levensomstandigheden méér dan bewezen. Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat in de coronacrisis meer mensen ongezonder zijn gaan leven. Wij willen daarom in het komende jaar nog meer, met onze kennis en inzichten, inzoomen op een goede gezondheid.

Dit gaan we onder meer doen middels blogs, GET FIT IN 2021! Dus wil jij graag een aantal kilo’s kwijt of zit je niet zo lekker in je vel? Worstel je met één van de volgende vragen: Ik probeer al zo vaak af te vallen maar ik houd het nooit vol? Ik wil fitter worden maar hoe? Welke sport past het beste bij mij?

“Een pil of poeder voor maatje 36,

was het maar zo’n feest” – Erna

Dag poeders, pillen en dieetplan
Weet je er is géén quick fix dieet, geen drankje, tablet, poeder of wat dan ook waar je maatje 36 door krijgt en houdt. Nee, dat is er niet. Was het maar zo’n feest. Het is… je levensstijl. Wil je gezonder leven dan zul je je levensstijl moeten aanpassen.

In de aankomende blogs ga ik je daarbij helpen. Zal ik je tools en opdrachten meegeven waar je mee aan de slag mag. Pak mijn hand en ik geef je wellicht net dat zetje in de rug wat jij nodig hebt!

Heb geduld, blijf gezond, fit en tot snel!

Sportieve groet Erna